Internet pe stick, please!

Cum deja mi se pare stupid să mai plătesc cu 10 euro + TVA în fiecare lună nefericitul de internet pe stick de la Vodafone, cu ăia 2 giga de trafic incluși după care utilitatea lui scade pînă spre zero, vă rog să-mi spuneți dacă am vreo variantă de stick la alt furnizor: ori mai ieftină, ori mai performantă, ori – vai, blasfemie! –, și una, și alta.

(Nu, nu pentru acasă, pentru deplasări cu laptopul.)

Mulțumesc anticipat.

23 responses to “Internet pe stick, please!

 1. Like-ul este pentru că și noi avem aceeași problemă la care încă n-am aflat un răspuns. Ba da, de fapt: dacă renunțăm la contractul care expiră în mai 2013, trebuie să plătim 68 de euro (sau pe-acolo) drept daune?!?! Tare, nu-i așa? Și bătuți, și… cu banii luați. Long live Vodafone Romania!!! 🙂

 2. mnîhî. pe vremuri, vodafonul impunea o taxă de reziliere de 150 de euro. după ce-au fost dați în judecăți de diverși, au făcut o concesie: cei 150 de euro se împart la cîte luni de contract aveai, iar rezultatul se înmulțește cu cîte luni de contract mai ai. sweet.

 3. mno, binie că dați toți cu laic p-aici, da’ cu un răspuns se poate să dați? 🙂

 4. ti l-as da, daca l-as avea. eu cotizez la vodafone, ca alta solutie mai buna n-am gasit 😦

 5. oameni răi și cotizanți!

 6. Eu folosesc un Cosmote prepay, unde am o optiune cu 3 giga lunar pentru 10 euro. Nu stiu cum e in afara Bucurestiului, nu am calatorit cu el. Nu-l folosesc tot timpul, dar am grija sa-l reincarc din cand in cand sa nu expire. A, 10 euro aia sunt cu TVA.

 7. deja trei giga sînt mai mult decît doi!

 8. In abonamentul meu de Internet exista inclus, gratis, un stick cu trafic nelimitat. Rcs-rds, cred.

 9. Și-n al meu, dar nu e de găsit. 😀 Iar cei care au pus mîna pe el spun că are o conexiune execrabilă. Tu ai pus mîna pe el?

 10. Da. Pe al unui prieten. Merge la fel ca ăla de la Vodafone. Adică uneori deloc. Sau în unele locuri. În Titan zbârnâie, în Herăstrău e mut.

 11. Mulțumesc.

 12. Eu Cosmote-ul meu nu l-am verificat decat in Calea Vitan, in Drumul Sarii, Dr. Taberei si in spatele cinematografului Scala. 🙂

 13. între timp, ca fapt divers, pusăi mîna pe stickul digi. merge… să zicem acceptabil pentru nevoile mele de lucru în deplasare. acuma, interesant va fi de văzut ce acoperire are…

 14. are acoperire proasta. in margine de bukale uneori merge, mai departe nu prea.

  io ma chinui de prin mai sa pun mana pe el (am avut alt abonament si m-a pus Dracul sa-l inchid in loc sa-l transfer). le-am zis sa ma sune cand au. mi-au zis ca sa-i sun io, ca cica e in limita stocului, ca e oferta. adica ar cam fi cazu’ sa ma milogesc. hm.

  cum ai reusit?

 15. întîmplător. am trecut pe lîngă un centru rds, am intrat și-am întrebat. s-a nimerit să aibă, veri streingi.

 16. hm, chiar extrem de ciudat. pai sa-mi fac o harta cu centrele rds, sa vad care-s in drumul meu spre plantatie. Alah e Mare, Indurator!

 17. nasol. am auzit că ăștia de la rds îs mormoni.

 18. Alah ii cuprinde si p-astia

 19. a, da, că-i îndurător!

 20. kyar Milos. am facut cum ai zis tu si incredibil: am gasit stick! zici ca e un modul din racheta alba, e cam cat un telefon de fata de mall, dar functioneaza. ii voi cumpara o gentuta speciala.

  merciii!

 21. să fie-ntr-un ceas bun!

 22. Stick-ul RDS este ca marime identic cu cel de la Vodafone, difera doar culoarea. Interesant ar fi insa, sa aflam cum ai scapat de contractul cu Vodafone, pt ca eu, desi am platit si ultimul banut care l-au cerut, inca mai primesc somatii si amenintari de procese juridice pt o suma imaginara in jur de 25 lei… Si asta se intampla de aproape 2 ani, de cand am reziliat contractul… Si nu sunt un caz separat, cautand pe net am gasit sute de cazuri… deci, feriti-va de Vodafone, de orice oferta de-a lor. Eu nu mai am ochi sa-i vaz.

 23. Încă n-am renunțat la contractul cu Vodafone. Mai întîi trebuie să apuc să ajung prin țară ca să verific cum merge stick-ul de la RDS. Deși, de cînd m-au „scăpat” de canalele Discovery, s-ar putea să renunț și la ei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s