Mitze crudivore

black_cat_gato_negro Care mai țineți minte blogul meu vechi, vidal, poate vă amintiți și faptul că trecusem la un moment dat pe hrănit negrele cu carne crudă și mă strofocam cu suplimentele și cantitățile, și cu compensatul fosforului cu calciu, și cu storsul capsulelor de vitamine, și cu alte cuplite meșteșuguri de… În fine.

Dacă mai e vreun cititor pe-aici și întîmplător îl interesează hrănitul mîțelor cu carne crudă, să știe că am testat concentratul ăsta de suplimente de la Zooplus și e foarte bun. Se pun 12,5 grame la kilul de haleală crudă. Merge congelat în caserole pînă la 6 săptămîni.

(Cum vremurile se schimbă, chestie de care s-au speriat și americanii suficient cît să-l voteze pe Trump, probabil că n-o să citească aici niciunul dintre cei trei inși interesați din țara asta, așa că o să scriu și pe Feisbuc – ca să fiu sigură că nu află nimeni, din moment ce am peretele la secret și un număr de prieteni ținut în frîu scurt.)

Reclame

2 responses to “Mitze crudivore

  1. Grişka al meu se prezintă când îi miroase a carne crudă, primeşte vreo trei bucăţele, le miroase şi eventual haleşte una pe loc. Restul rămâne la fezandat – sau cam aşa ceva. Şi într-un târziu îl mănâncă, mai ales dacă se întâmplă să nu găsească în strachina de alături cronţonele. 🙂

  2. Ah, eu am făcut antrenamente cu negrețele ca să le trec de pe uscături pe moale și apoi pe crudă. A durat ceva. 🙂 (Dar asta era acum vreo… 9-10 ani, cred.)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s