Treaba cu logica

 Ştirea era aşa: Dave Mustaine (om la toate în trupa Megadeth) a zis într-un interviu, după nişte prostii despre profeţii biblice, după diverse chestii politice cu democraţi şi republicani, după vrute şi nevrute, şi o treabă despre femeile din Africa – cum că a văzut el nişte reportaje cu astfel de femei înfometate tîrînd cîte şase copii după ele şi că, dacă n-au cu ce să-i crească, de ce mai fac sex, de ce „nu-şi pun dop“, cum ar veni.

Lăsînd la o parte că Dave vorbeşte şi el, ca românu’ imparţial, despre ce habar n-are (dimpreună cu comentatorii lui care încep să explice cum e cu vasectomia şi responsabilitatea şi sexul cu planning), lăsînd deci asta la o parte, despre ce draci vorbeam de fapt? A! Pe saiturile de-afară, ştirea se încheia cam aşa: ei, ce părere aveţi, dragi cititori, e bine că Dave Mustaine îşi tot exprimă părerile despre ce-i vine la gură, sau ar fi cazul să-şi mai pună şi el „dop“ din cînd în cînd?

Cum se transformă finalul în ştirea românească: „Ce parere aveti? Ar trebui muzicienii sa isi exprime viziunea atat de vehement, sau este mai bine sa ramana in domeniul lor?
Adică, logic, dacă vecinul ţi-a buşit maşina în parcare, ce părere ai, ar trebui să se mai urce la volan conţopiştii bruneţi de vîrstă mijlocie? Sau mai la obiect: dacă redactorul de la Maximum Rock a buşit-o, ce credeţi, ar mai trebui revistele de rock să publice ştiri?

3 responses to “Treaba cu logica

  1. La sottise sans frontieres.

  2. bah .. esti un mare guster … n-ai idee cat ma bucur cand crezi ca dave e varza .. asta demonstreaza ca nu ai inteles absolut nimic din viata in general si nici pe el … la ce naibii mai faci blog ?? ca sa dezinformezi lumea ca oricum o sa-ti schimbi parere in timp?

  3. :)))))))
    lasă, ţuţu, du-te mata pe bloguri de oameni informaţi, nu mai pierde vremea pe-aici, că oricum nu scriu pentru tine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s