Marius Pieleanu

 L-auzirăţi ieri-alaltăieri la Realitatea pe sociologul şlapilor mei prăfuiţi Marius Pieleanu cum ne-ntreba nervos care-i problema cu doctoratul plagiat al lui Ponta, că doar nu-i trebuie doctorat ca să fie prim-ministru? Că-i o falsă problemă şi să ne mai vedem de treaba noastră?
Pot să-i dau puţin cu huo tovarăşului sociolog*?

Huo, bă!

*care sociolog a coscris sau a coordonat nişte cărţi precum Valori democratice şi respectarea drepturilor omului în activitatea poliţiei, Statul de drept şi strategia relaţiei poliţie–comunitate, Respectarea drepturilor omului şi combaterea fenomenului criminalităţii din România. Vai, vă mulţumim.

7 responses to “Marius Pieleanu

  1. Să ne mai mire ceva în România? Dacă plagiatul lui Ponta nu se ia în considerare din moment ce nu doctoratul l-a ajutat să ajungă prim ministru, NĂstase, pe de altă parte, devine inocent ca lacrima în ochii populaţiei, încercând să se sinucidă. Halal ţară!

  2. io am o problemă cu detaliile „sinuciderii asistate” a lui Năstase…

  3. Şi eu, dar nu pot s-o spun în gura mare că sare lumea pe mine pentru că aş fi insensibil. Dar, chiar şi dacă nu e înscenare, Năstase rămâne un laş. În opt luni ieşea de la răcoare pt. bună purtare, în cinci ani se victimiza şi candida pt. dracu’ ştie ce funcţie pe care o mai şi câştiga. Oricum ar fi, e o scursură. Nici mai mică, nici mai mare, decât ceilalţi politicieni.

  4. N-are decît să sară-n sus cine pofteşte. Cum gravitaţia funcţionează, nici prea sus n-au să sară, nici în altă parte n-au să ajungă, tot de unde-ai sărit.

  5. Se adună mai mulţi săritori din ăştia şi ies în stradă şi mâine, poimâine, îl văd pe Năstase canonizat de viu, cu forţa.

  6. nu mai bine canonit cu forţa decît canonizat? 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s